Om...

Media, fotografering och film är vår passion. I hela processen från planering fotande/filmande via redigering och publicering skapar vi mervärde. Motorn är Mikael, bördig från Östergötland, tog han sig ut i världen.Det tog honom på en 20 årig livsresa med utlandet som arbetasbas. Men nu är han hemma i Sverige igen.


Genom att leva och arbeta i Asien, Nordamerika och Europa, har Mikael erfarenheter av olika miljöer, trender och sätt att fånga historier. I en värld där vi alla människor blivit media producenter via våra smarta telefoner, så ökar kraven på professionella produktioner. Vi,fotografer och filmare måste därför arbeta med den senaste teknologin, ha de fräshaste ideerna och inte spara på kvalitet, kreativitet och konstnärsskap.Företag, föreningar och privatpersoner som strävar efter det lilla extra kommer därför till oss för att skapa tilltalande historier för sina målgrupper. Mikael-"jag strävar efter att fånga intressanta historier för press, företag, privatpersoner eller föreningar. 

Vi är verksamma i Sverige, förankrade i den Östgötska myllan.


Vi arbetar med Nikons bästa kameror och objektiv, Elinchroms blixtsystem, DJI Maveric 3 drönare, Insta 360, Adobes olika media program, capture one, Röde mikrofoner och Tascam ljudinspelare m.m.


Teknologin i sig skapar bara basen för bästa tänkbara historieberättnade. Vi arbetar både i det stora och det lilla för dig som person eller för en hel orgaisation. 


Så hör gärna av om du är en tidsktift, ett filmbolag, ett musik band, en aspirerande modell som vill bygga sin katalog, en familj, en brud/brudgum, en förening, ett företag, en offentlig organisation, en stuguthyrare, en mäklare, influencer eller någon annan som vill fånga ett viktigt ögonblick.